Pörni, Ny säsong!

I den norska serien Pörni får vi följa Pernille (som alltså kallas Pörni) och hennes alla livsutmaningar. Hon sörjer sin systers bortgång, försöker tillgodose sina barns behov samtidigt som hon har en exmake som inte är helt enkel att ha att göra med. Den tredje säsongen, som snart har premiär, kommer utspela sig under julen. Det har gått ett år sedan Pörnis syster gick bort, och det blir därför extra viktigt för henne att jultraditionerna bevaras. Men hennes familj har andra planer – många har nämligen planer på att fira jul på annat håll. –Veckorevyn.com

Säsong 3 av den norska serien Pörni har premiär på Viaplay den 27 november.

2 svar på ”Pörni, Ny säsong!

 1. Vad hände med 3’e säsongen av L Word Generation Q? Enligt din blogg skulle den gå på HBO Max den 23’e november men nu är det 25’e november och det finns ingen säsong 3 på HBO Max. Så vad är det som har hänt varför är serien inte ute ännu?

  • Hej!

   Ber så hemskt mycket om ursäkt inser nu att jag har fått fel information, verkar enbart vara i USA den haft sin premiär än.

   Tack för att du påpekar mitt misstag, ska se till att ändra de på en gång.
   Säsongerna 1-2 finns dock på svenska HBO Max, vilket oftast betyder att även den nya säsongen kommer få sin premiär där.

   Jag ska hålla utkik och återkommer när jag får ett bekräftat premiärdatum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge