Ny säsong! Chesapeak Shores

Snart är familjen O´Brien tillbaka med flera upptåg!
Säsong 4 av Chesapeake Shores kommer dock bara ha 6 avsnitt och inte 10 som de tre första MEN en spin-off film är ”in the works”, mer info om den senare.
Alla säsonger finns på Netflix, säsong 4 har premiär 25 augusti på Hallmark Channel och kommer tätt efter på Netflix, återkommer med exakt datum!

EDIT: Avsnitt 1 av säsong 4 går nu att se på Netflix, med nytt avsnitt varje vecka!! 🙂

12 svar på ”Ny säsong! Chesapeak Shores

 1. Kommer det fler säsonger än 4 på chesapeake shores? I så fall när. Haar sett alla 4 säsonger och jag bara älskar denna serie.

  • Det har inte kommit någon information om en säsong 5 än. Vi vet att det kommer komma en film som handlar om de 3 systrarna. Vad de har för konsekvenser för en säsong 5 återstår att se.
   Serien är helt underbar, jag håller utkik efter nyheter och meddelar så fort jag vet nått!

 2. Vet du när fortsättning säsong 5 kommer chesapeak stores
  Så underbar.

  • Nej tyvärr inte, ingen sån information har i dagsläget blivit bekräftad. Säsong 1-4 har alla haft premiär i augusti, men det finns ingen artikel eller liknande hur långt dem hade kommit i sitt arbete av säsong 5 innan Corona bröt ut.
   Visst är den 😍😍

 3. Jag älskar serien helt fantastiskt väntar på nya avsnitt har säsong 5 men bara 3 avsnitt på Netflix hoppas de kommer snart Trace han är så snygg hoppas att de hittar tillbaka igen han och Abby

  • Den är så bra!! 😍😍
   Tyvärr är serien veckovis med nya avsnitt varje måndag.
   Ja, va väldigt snöpligt att Jesse valde att lämna serien, men det finns all möjlighet att han kommer tillbaka (om vi får några fler säsonger) men jag måste ändå säga att personligen så gillar jag den nya riktningen serien är på väg, även om jag gärna skulle haft kvar Trace! 🙂

 4. Hej! Jag vill fortsätta tittar mer på Chesapeake Shores flera säsonger i fortsättning och undrar kommer när kommer det sex säsong? Synd avslutade femtje säsong det räcker ej tycker jag efersom den tv-serien är jättebra min favorit fint film. Hälsningar från Sara-Lisa Eriksson

  • Hej!

   Vet tyvärr ingenting om de just nu. De mest logiska är ju att det kommer en till säsong med tanke på avslutningen, men just nu har den varken blivit förnyad eller avslutad.

   Håller tummarna, återkommer när jag vet mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge