Law & Order: SVU, Ny säsong!

LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT — Season: 21 — Pictured: (l-r) Jamie Gray Hyder as Officer Katriona ”Kat” Azar Tamin, Ice T as Detective Odafin ”Fin” Tutuola, Mariska Hargitay as Captain Olivia Benson, Kelli Giddish as Detective Amanda Rollins, Peter Scanavino as Detective Sonny Carisi — (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)

Law & Order: SVU är på väg in i sin smått otroliga säsong 22, förra säsongen avslutades på avsnitt 20 istället för 24 vilket gör det svårt att veta vilket spår den nya säsongen kommer få. Det vi vet är Elliot Stabler kommer finnas med i premiären. Ni kan läsa mer här.

Säsong 22 har premiär 12 november.

Och lite tråkiga nyheter får tyvärr avsluta detta inlägg, premiären för spinoffserien Law & Order: Organized Crime har blivit flyttat, det var tänkt att serien skulle ha premiär i oktober men så blir det alltså inte utan kommer nån gång under nästa år.

4 svar på ”Law & Order: SVU, Ny säsong!

 1. Hej,
  Har du någon aning om när säsong 22 sänds här i Sverige?
  Håller utkik i kanal 5 tablån men så slog det mig att det kanske sänds i någon av alla streaming tjänsterna istället.
  Har man inte dom så är det svårt att se deras innehåll.
  Med vänlig hälsning, Jenny

  • Hej!

   Har kollat runt lite och tyvärr nej, jag har ingen aning.
   Vet inte hur långt dom har kommit i Sverige, har säsong 21 visats än? Allt jag kunde hitta ni va om säsong 16…. Brukar oftast ta ca 1 år från de att de visats i USA, förutsatt att kanalen köpt rättigheterna. Jag ska fortsätta kolla runt och se om jag hittar nått! 🙂

   • Hej ,
    Tack för svaret 🙏
    De har sänt hela säsong 21 här i Sverige på kanal 5.
    Så det är säsong 22 på tur och hoppas verkligen inte att det dröjer så länge.
    Kanal 5 har ju tyvärr de sista säsongerna flyttat serien ifrån en bra tid i tablån till sena nätter, om det kan vara en indikation på att de ej tänkt satsa vidare på serien vet jag inte men jag finner det märkligt.
    Och nu menar jag alltså inte de gamla repriserna utan de nya avsnitten visades också sent.

    • Ja de är ju lite misstänksamt.. vad jag vill minnas visades de kring 22-snåret förut. Ofta brukar det komma på tv ca ett år efter de sänds i USA, ibland gör dem så att när serien har paus i USA (ungefär halvvägs in i säsongen) börjar de visas i Sverige (förutsatt att dem har köpt rättigheterna). Ska hålla ett öga öppet och kolla runt lite när jag får möjlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge