One Tree Hill, roliga klipp (Lista)

Har äntligen fått mamma att se One Tree Hill (sådär 17 år senare) och som en blixt från klar himmel visades ett av mina absolut roligaste minnen av Mouth, där han visar Brooke och gänget rivalernas rutin inför en cheerleading tävling.

Kan även nämnas att det kan finnas vissa spoilers i detta inlägg om du inte sett alla säsonger av One Tree Hill. Listan kan göras alldeles för lång, men här kommer ett urval av mina favoritklipp genom seriens gång.

När Karen försöker hålla sig uppdaterad ”about the lingo”

Haley har alltid varit bland mina top 3 genom alla säsonger (även om hon ibland har gjort lite konstiga beslut.. to say the least) och detta är en av gångerna hon bevisar varför!

Peyton hade alltid det snyggaste rummet, jag och min bästa kompis ville ha ett rum exakt som hennes. Behöver jag ens nämna att de inkluderade dörren? även om det ibland kunde uppstå lite ska vi säga, pinsamma ögonblick.

”What are you gonna do? snort her?”- behöver jag säga mer?

Så fort Spice Girls dunderhit Wannabe spelas tänker jag direkt på avslutningsfesten.

Lucas och Peyton har tagit över Karens hus och det skapar vissa problem… där nere..

Ett av mina absoluta favorit ögonblick när det kommer till det som handlar om musik är när Mia sopar mattan av hennes gamla bandmedlem

”Answer the question, Brooke”

Quinn som sjunger ”toaster pastry” glatt ovetandes om vad Haley har planerat.

https://www.youtube.com/watch?v=00IillCLQ1k

James Lucas Scott tar nog hem priset som sötaste ungen genom tiderna.

Och med detta klipp får jag nog ta att runda av innan jag kommer på flera favoriter, vilka er era bästa minnen från OTH?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge